Salgsbetingelser

 

Bestilling

Du kan bestille varer i e-handelsbutikken www.dinled.dk eller på e-mail /sms.

Bestillinger foretaget med e-mail betragtes først som indgået, når betalingen er modtaget.

Forespørgsler

Hvis du har forespørgsler til varer du ikke finder på webshoppen, er du velkommen til at kontakte os, ved at sende en e-mail til kontakt@dinled.dk.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på dinled.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. 

Aftale-indgåelse

Aftalen på denne side indgås med Dinled.dk.

Aftalen er gældende fra det tidspunkt du gennemfører din bestilling og betaling med kortbetaling eller forudbetaling. 

Alle aftaler og kontrakter indgås på dansk hvis ikke andet er aftalt. 

Levering

Vi vælger den hurtigste leveringsmetode, som kan være GLS, Postnord eller anden transportør.

Afhentning

Afhentning kan udelukkende ske efter aftale.

Betaling

Der kan betales med betalingskort på webshoppen. Vi modtager næsten alle kendte kreditkort.

Det er gratis at betale med dankort og visa dankort samt danske kreditkort.
Betaler du med betalingskort er du altid sikret mod misbrug.
 Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, hvis du ikke har modtaget varen.

Betaling for varerne trækkes først, når varerne sendes.

Forudbetaling og bankoverførsel

Der er efter aftale mulighed for betaling med bankoverførsel eller mobilepay.

Fortrydelsesret for private

Som privat forbruger har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret (gælder ikke bestillingsvarer). Bemærk at omkostninger ved returneringer ligger hos afsenderen. Du skal oplyse os fortrydelsen igennem brev eller e-mail inden rettens udløb.

For at fremme ekspeditionen bedes du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller en seddel med ordrenummeret.

Fortrydelsesret for erhverv

Ved erhverv/b2b tager vi kun varer retur efter forudgående aftale og fragtomkostningerne refunderes ikke. Bestillingsvarer tages ikke retur. Du skal oplyse os fortrydelsen igennem brev eller e-mail inden rettens udløb.

For at fremme ekspeditionen bedes du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller en seddel med ordrenummeret.

Bestillingsvarer

Fortrydelsesretten gælder ikke bestillingsvarer (varer der ikke er lagerførte, men hjemtaget specielt til dig på din bestilling. Det fremgår af varebeskrivelsen eller ved skriftlige bestillinger af ordrebekræftelse, om det er en bestillingsvare.)

Du er dog velkommen til at kontakte os for at høre om vi kan tage varen (varerne) tilbage. I et sådant tilfælde, afregnes et beløb på 20 – 30 % af varens fulde pris.

Værdiforringelse

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens eller emballagens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi vurderer værdiforringelsen ud fra varens værdi ved eventuelt videresalg.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger hvis du har valgt anden forsendelses måde end levering til pakkeshop), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur.

Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Reklamationsret

På nogle varer har du 24 måneders reklamationsret jf. købeloven. Det betyder at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller hvis ønsket afslag i prisen, helt afhængig af den konkrete situation. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået på grund af forkert brug, eller anden skadevoldende adfærd. F.eks. placering af ikke egnede projektører i vand, under køretøjer m.m.

Din ret til at reklamere kan dog ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller den ved naturligt brug er slidt op inden fristens udløb.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen på varen. Reklamationer anmeldes på e-mail til kontakt@dinled.dk
Ved B2B tager vi kun varer retur efter forudgående aftale og fragtomkostningerne refunderes ikke.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse.

Tab, udgifter eller omkostninger forbundet med at hjemtage, genbestille, reparere eller bortfjerne mangelfulde eller defekte produkter kan ikke gøres gældende over for Dinled.dk. Produkter ombyttes eller krediteres naturligvis efter gældende lovgivning.

Eventuelle forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl. Prisstigninger og udsolgte varer

Produktansvar

Vi er ansvarlig for vores produkter i henhold til den til enhver tid gældende dansk lovgivning herom, og påtager os ikke ansvar i videre omfang, end hvad der følger af loven. Vi er ikke ansvarlig for produkterne der ikke er anvendt og installeret korrekt jvf. eksisterende lovgivning.

Tab, udgifter eller omkostninger derudover, som er forbundet med at hjemtage, genbestille, reparere eller bortfjerne mangelfulde eller defekte produkter kan ikke gøres gældende over for Dinled.dk.

Personoplysninger

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb på Dinled.dk, behandles af Dinled.dk og eventuelle eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med gældende dansk ret. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og bliver kun videregivet til tredjepart i forbindelse med fragt på din bestilling eller trediepart der assisterer med statistik, markedsføring og kundeanmeldelser: Google, Facebook etc.

I henhold til dansk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil din e-mail adresse blive brugt i forbindelse med vores markedsføring indenfor de interesseområder, du via din tilmelding har givet samtykke til. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke afmeld i mailen eller ved at kontakte kundeservice, og dine oplysninger vil herefter blive slettet. 
 
Du kan jf. persondataloven få fuld indsigt i dine oplysninger ved skriftlig henvendelse til: 
kontakt@dinled.dk

Lovgivning

Vi gør opmærksom på, at nogen af varerne kan være ulovlige at bruge på offentlig vej ifølge dansk lovgivning. Dette fremgår af beskrivelsen på siden med disse varer. Dinled.dk kan ikke holdes til ansvar for eventuelle overtrædelser/bøde.